Fredriks Låda

Artnr: IN7081

Fredrik Eriksson är en av Sveriges mest erfarna och prisbelönta kockar och krögare. Idag driver Fredrik Eriksson två restauranger i Stockholm, Långbro Värdshus och Restaurang Nationalmuseum. Tillsammans med Adelante har han tagit fram fem unika produkter som här samlas i en härlig låda. Gott kex knäcke gjort på sesam, lin och solrosfrön - perfekta tilltugget till osten eller till löjromscremé. Det kommer också en härlig grovkornig senap som funkar både till korven som till julskinkan. Två härliga kryddblandningar; en perfekt för grillen och den andra som gjuten för kyckling i alla dess former. Sist men inte minst får man med ett paket med kardemummaskorpor som antingen kan ätas som dom är till kaffet eller smulas över en god rabarberkräm med lite gräddmjölk till. Innehåller: -1st Trälåda med lock och svart läderdetaljer samt träull i botten. -1st Paket med kexknäcke 150g. -1st Paket med kardemummaskorpor 60g. -1st Kryddkvarn med ekologiska kryddor Vitlök, rosmarin och citron 125g. -1st Kryddkvarn med ekologiska kryddor Salt & Rosmarin 250g. -1st Grovkornig senap 265ml.


Produkten har utgått ur sortimentet.