Fredriks Låda

Fredriks Låda

Fredrik Eriksson är en av Sveriges mest erfarna och prisbelönta kockar och krögare. Idag driver Fredrik Eriksson två restauranger i Stockholm, Långbro Värdshus och Restaurang Nationalmuseum. Tillsammans med Adelante har han tagit fram fem unika produkter som här samlas i en härlig låda. Gott kex knäcke gjort på sesam, lin och solrosfrön - perfekta tilltugget till osten eller till löjromscremé. Det kommer också en härlig grovkornig senap som funkar både till korven som till julskinkan. Två härliga kryddblandningar; en perfekt för grillen och den andra som gjuten för kyckling i alla dess former. Sist men inte minst får man med ett paket med kardemummaskorpor som antingen kan ätas som dom är till kaffet eller smulas över en god rabarberkräm med lite gräddmjölk till. Innehåller: -1st Trälåda med lock och svart läderdetaljer samt träull i botten. -1st Paket med kexknäcke 150g. -1st Paket med kardemummaskorpor 60g. -1st Kryddkvarn med ekologiska kryddor Vitlök, rosmarin och citron 125g. -1st Kryddkvarn med ekologiska kryddor Salt & Rosmarin 250g. -1st Grovkornig senap 265ml.


Fråga oss


Om: Fredriks Låda
st




Adelante

FORTSÄTT!

Eller Adelante som man säger på spanska. Adelante FORTSÄTTER att leta nya produkter som ska tilltala smaklökarna. Adelante FORTSÄTTER att sätta miljön i fokus och hålla oss till ekologiska produkter i största möjliga mån. Adelante FORTSÄTTER också att gynna lokala producenter i stor utsträckning och vi försöker att hela tiden komma med nya spännande produkter som ska väcka nyfikenhet och intresse utan att göra avkall på kvalitéten. Intresset för matlagning och bra råvaror har under de senaste åren exploderat och hemmakocken har blivit allt mer kräsen. Därför eftersträvar Adelante att sälja och lagerföra produkter som motsvarar dessa krav och förväntningar.


Visa samtliga produkter från Adelante
Artikelnummer IN7081
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.